Ελλάδα

Βιαστής με το τατουάζ: «Για μένα είναι πεθαμένος», λέει η μητέρα του

Οργισμένη είναι με τον γιο της η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ, η οποία άλλωστε βοήθησε για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 45χρονος μετά από καταγγελία για βιασμό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

«Για μένα είναι πεθαμένος» λέει η μητέρα του 45χρονου, ο οποίος κρυβόταν στην Αλβανία, ενώ πλέον βρίσκεται στις ελληνικές φυλακές μετά και την ομολογία του.

Εν τω μεταξύ, τη μαρτυρία της μητέρας του βιαστή με το τατουάζ έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής (4/11).

«Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών. Με κατέστρεψε. Δε θέλω να θυμάμαι, για μένα είναι πεθαμένος. Δε με νοιάζει δε θέλω καμία σχέση, ο γιος μου δεν ζεί για μένα. Έχει μία κόρη και ένα γιο, ο γιος του είναι 11 χρονών και έχει περισσότερο μυαλό από εκείνον. Ήταν βίαιος δεν με άκουγε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο «βιαστής με το τατουάζ» κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μιας ακόμη. Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής και της απόπειρας βιασμού.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και ότι δεν έχει διαπράξει παρόμοια εγκλήματα.

Την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι αναγνώρισε από φωτογραφίες του που είδε. Επίσης ερευνάται η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις.

«Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Μάλιστα, η δράση του βιαστή φαίνεται πως είχε επεκταθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του Παλαιού Φαλήρου, μέχρι και το Λουτράκι. Μία γυναίκα καταγγέλλει στο MEGA ότι πριν μερικούς μήνες ήρθε τετ- α τετ με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος πήγε να της επιτεθεί όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του. «Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», ανέφερε η κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον άνδρα το τον Αύγουστο του 2021 στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αγγελικής, ήταν περίπου 6 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα. Παρά το γεγονός ότι αυτοκίνητα κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος την ακολουθούσε. Μόλις εκείνη προσπάθησε να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

Μόλις έφτασε κοντά της, η γυναίκα άρχισε να τρέχει, και τόνισε: «Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το βρακί του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου».

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ένα περιπολικό έφτασε στην περιοχή περίπου 15 λεπτά μετά: «Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία».

Το απόγευμα, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

«Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός»

Μάλιστα, η κοπέλα μίλησε για την φυσικότητα με την οποία έδρασε ο βιαστής, καθώς δεν υπολόγισε τίποτα: «Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο».

Το στοιχείο που τον «πρόδωσε»

Ένα στοιχείο που αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό για τις Αρχές Ασφαλείας ήταν αυτό που οδήγησε την αστυνομία στην ταυτοποίηση τουβιαστή από το Παλαιό Φάληρο.

Και παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος είχε γίνει γνωστός ως ο «βιαστής με το τατουάζ» άλλο ήταν το κρίσιμο στοιχείο, που οδήγησε τις ελληνικές Αρχές στην ταυτότητά του.

Η 24χρονη κοπέλα, που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό της όταν εισέβαλε ξαφνικά ο 45χρονος.

Η γυναίκα λοιπόν είπε στους αστυνομικούς ότι απειλώντας την, ο 45χρονος την καθοδηγούσε λέγοντάς της συγκεκριμένη διαδρομή, που έπρεπε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο και μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα των δρόμων -κάτι που από την πρώτη στιγμή έδειξε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει την περιοχή, κυκλοφορεί σε αυτή και το πιθανότερο ήταν να διαμένει και εκεί.

Μάλιστα, οι δρόμοι που υπέδειξε στο 24χρονο θύμα του, κατέληγαν σε ένα πάρκο.

Η κοπέλα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του άνδρα, όμως, οι αστυνομικοί γνώριζαν πια ότι έχουν να κάνουν με κάτοικο της περιοχής και άρα δεν χρειάστηκε να ανοίξουν πολύ τον κύκλο των ερευνών τους.

Το τατουάζ που είχε στο χέρι του, τις πρώτες ημέρες, φρέναρε μάλιστα τις έρευνες, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες από διάφορα σημεία της Αττικής, με άτομα που έλεγαν ότι είχαν δει το συγκεκριμένο σχέδιο σε χέρια διερχόμενων ανδρών.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι αλβανικές Αρχές ερευνούσαν εδώ και καιρό, ο 45χρονος να βρίσκεται πίσω από περιπτώσεις κλοπών στη γειτονική χώρα.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε τελικά αλλά ευτυχώς δεν μπλόκαρε την μεταφορά του βιαστή στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία.

πηγή: creta24

viastis-to-tatoyaz-gia-mena-pethamenos-leei-mitera/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button