Ελλάδα

Βόλος: Κρατούμενος απέδρασε από κρατητήριο με τηλεκάρτα- Συνελήφθη αστυνομικός

Ένας 48χρονος επιχειρηματίας, κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, κατάφερε να αποδράσει με τηλεκάρτα και για την υπόθεση συνελήφθη ένας αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος αλλά διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ο 48χρονος, που άνοιξε την πόρτα του κρατητηρίου με τηλεκάρτα, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί.

Απέδρασε με μια απλή τηλεκάρτα

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 48χρονος απέδρασε το απόγευμα της Πέμπτης, στις 5.30 μ.μ. από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ανοίγοντας την πόρτα με τηλεκάρτα με τον αστυνομικό να θεωρεί ότι κάποιος επισκέπτης απλώς αποχωρούσε από το αστυνομικό μέγαρο.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση, σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του και τελικά βρέθηκε περίπου 4 ώρες ώρες αργότερα. 

Εμπλέκεται σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας κι εκτίει ποινή στις φυλακές Λάρισας

Ο 48χρονος επιχειρηματίας φέρεται να έχει εμπλακεί δεκάδες φορές σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και των πεθερικών του, ενώ έχει απειλήσει και Εισαγγελέα και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας, από όπου επίσης έχει δραπετεύσει.

Προχθές είχε μεταφερθεί στον Βόλο για να δικαστεί για μια ακόμη υπόθεση. Συγκεκριμένα βρισκόταν στα κρατητήρια επειδή θα δικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι την περασμένη Παρασκευή, του είχε επιβληθεί νέα ποινή 18 μηνών με αναστολή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον έκρινε για μια ακόμη φορά ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

πηγή: lifo

now/greece/bolos-kratoymenos-apedrase-apo-kratitirio-me-tilekarta-synelifthi-astynomikos

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button