Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας θέλουν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Αίτημα για ανάληψη της γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας κατέθεσαν οι γονείς του καταδικασθέντα για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της έχει φύγει με το παιδί για τις Φιλιππίνες, τη γενέτειρα της γιαγιάς και οι γονείς του δράστη ζητούν να αναλάβουν τη γονική μέριμνα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η οικογένεια του θύματος ζήτησε ν΄αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας τους με το παιδί και να γίνεται πλέον μέσω skype.

 

«Είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν τη γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι’ αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν.

Η δικάσιμος για το αίτημά τους ορίστηκε για τις 17 Ιανουαρίου. 

«Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της». 

πηγή: lifo

now/greece/glyka-nera-ti-goniki-merimna-tis-mikris-lydias-theloyn-oi-goneis-toy-mpampi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button