Ελλάδα

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Εγώ τον μαχαίρωσα στο πόδι», ομολόγησε κατηγορούμενος

Ο δεύτερος από τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ομολόγησε πως ήταν εκείνος που προκάλεσε το θανάσιμο χτύπημα στον 19χρονο. 

Στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων και ο δεύτερος εξ αυτών παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον 19χρονο στο δεξί πόδι, χτυπώντας τη μηριαία αρτηρία. 

Αυτός είναι ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων που ομολογεί ότι χτύπησε τον Άλκη Καμπανό, καθώς μέχρι τώρα όλοι τους επέμεναν πως δεν ήρθαν σε σωματική επαφή μαζί του, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2022. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ήταν ο συνοδηγός του πρώτου εκ των τριών αυτοκινήτων που έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη Καμπανού. 

«Από την αρχή έχω παραδεχτεί τη συμμετοχή μου στην επίθεση σε βάρος των Άλκη και των υπολοίπων παιδιών. Μέσα από τη φυλακή έχω συνειδητοποιήσει το κακό που προξένησα», είπε κατά την έναρξη της απολογίας του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το grtimes. 

Περισσότερα σε λίγο

https://www.lifo.gr/now/greece/diki-alki-kampanoy-katigoroymenos-omologise-thanasimo-pligma-ego-ton-htypisa

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button