Ελλάδα

Δίκη Ινδαρέ: «Φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, απίστευτο υβρεολόγιο, μου πάταγαν το κεφάλι»

Με την απολογία του Δημήτρη Ινδαρέ συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για όσα εκτυλίχθηκαν, τον Δεκέμβριο του 2019 στο σπίτι τους κατά την επιχείρηση σε κατάληψη επί της οδού Ματρώζου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247, ο σκηνοθέτης στην κατάθεσή του έκανε λόγο για «χαμό, ένταση, καπνούς στην τρομακτική επιχείρηση».

«Φάγαμε το ξύλο της αρκούδας. Αυτοί ήταν σαν Ρόμποκοπ, και με κατηγορούν ότι αντιστάθηκα, ότι έβρισα. Εγώ δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, ήταν σαν μαύρη θύελλα. Απίστευτο υβρεολόγιο, μου πάταγαν το κεφάλι, μου τραβούσαν τα χέρια και έλεγα ‘’έλεος, δεν αντέχω, θα σκάσω’’. Τα παιδιά μου ήταν δεμένα, οι αστυνομικοί τους έβριζαν τη μάνα, έλεγαν ότι έχει πάρει όλη τη γειτονιά, ότι δεν είμαι ο πατέρας τους. Συνέχεια έλεγαν ότι αν δεν μας έπιαναν στην ταράτσα, αλλά μας έπιαναν μέσα στο σπίτι, θα γ@@@ τα παιδιά και τη μάνα τους. Αυτή ήταν η παρηγοριά μου ότι ευτυχώς δεν μας έπιασαν μέσα στο σπίτι» περιέγραψε ο ίδιος. 

Όπως τόνισε «απολογούμαι για την αφέλεια μου να πιστεύω ότι η ελληνική αστυνομία είναι για να μας προστατεύει. (…) Απολογούμαι απέναντι στα παιδιά μου για τη αφέλεια μου να ανοίγω την πόρτα στους αστυνομικούς, να ανεβαίνω στην ταράτσα μου για να μας παίρνουν σιδηροδέσμιους».

«Με έριξαν κάτω, μου πέρασαν χειροπέδες, μου πίεσαν το κεφάλι με τις μπότες στο δάπεδο, είδα τον 56χρονο πάτερα μου να τρώει κλοτσιά με το πάνω μέρος της μπότας στο κεφάλι. Ήμουν σαστισμένος από τη βία που μας ασκήθηκε. Η μάνα μου έντρομη με το νυχτικό να φωνάζει “τι κάνετε;”  Και να της απαντάνε: “φύγε από δω μωρή γιατί θα σε πετάξω κάτω από τη σκάλα”» κατέθεσε ο ένας από τους γιους του σκηνοθέτη, με τον έτερο να απουσιάζει. 
 

πηγή: lifo

now/greece/diki-indare-fagame-xylo-tis-arkoydas-apisteyto-ybreologio-moy-patagan-kefali

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button