Ελλάδα

Δημοτικός αστυνομικός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού εκδιδόμενης γυναίκας

Δημοτικός αστυνομικός κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει εκδιδόμενη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. 

Έπειτα από έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 39χρονος κατέστη κατηγορούμενος και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τέθηκε σε καθεστώς αργίας από την υπηρεσία του. 

Η γυναίκα, που κατάγεται από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε ότι το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος υπηρετούσε ως εξωτερικός φρουρός σε σωφρονιστικό κατάστημα της Βόρειας Ελλάδας. 

Η απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε υπό την απειλή του υπηρεσιακού όπλου του κατηγορούμενο και γκλοπ. Προηγήθηκε διαφωνία ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων επειδή εκείνος επιθυμούσε να συνευρεθούν σε διαμέρισμα και η ίδια σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. 

Μετά την απολογία του, ο 39χρονος δημοτικός αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα. Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για την παραπομπή του σε δίκη. 

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και χαρακτήρισε ψευδή την καταγγελία. Ο 39χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα τον κατήγγειλε εκδικητικά, επειδή τον θεωρεί υπαίτιο για προσαγωγή της από την αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη πορνεία κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

πηγή: lifo

now/greece/dimotikos-astynomikos-katigoreitai-gia-apopeira-biasmoy-ekdidomenis-gynaikas

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button