Ελλάδα

Δραπετσώνα: Έκανε βόλτα το λυκόσκυλό της χωρίς λουρί κι εκείνο κατασπάραξε κανίς

Φρικτές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δρόμο της Δραπετσώνας το απόγευμα της Κυριακής, με σκύλο να διαφεύγει της προσοχής της ιδιοκτήτριας του και να σκοτώνει έναν άλλο.

Η κα Ηρώ Αλεξάκη έκανε βόλτα το κανίς της, όταν είδε στο απέναντι πεζοδρόμιο ένα λυκόσκυλο να περπατά, χωρίς λουρί, μαζί με την ιδιοκτήτριά του, όπως κατήγγειλε στο Mega.

Πήρε αγκαλιά στον σκύλο της, αλλά πριν καλά καλά μπορέσει να αντιδράσει ο άλλος σκύλος έτρεξε κοντά της, άρπαξε το σκυλάκι της από την αγκαλιά της και το σκότωσε. 

 

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμησε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε» είπε ειδικότερα. Ερωτώμενη αν το άφησε επίτηδες, σημείωσε, πως διέφυγε της προσοχής της.

Όπως κατήγγειλε, η ιδιοκτήτρια του άλλου σκύλου δεν έκανε απολύτως τίποτα, παρά τις εκκλήσεις της και τις φωνές όσων είδαν τι γινόταν. Μετά το περιστατικό, η άλλη γυναίκα πήρε το ζώο της και μπήκε στο σπίτι της, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 

«Της μίλαγα, της φώναζα και μπήκε στο σπίτι σαν μην συνέβη κάτι» επεσήμανε η κα Αλεξάκη, η οποία έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της. «Από το βίντεο και μόνο φαίνεται πόσο απαθής ήταν». 

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και της χτύπησαν, αλλά δεν άνοιξε, συμπλήρωσε η ίδια.

Η κα Αλεξάκη μετέφερε και καταγγελίες από πλευράς γειτόνων που ανέφεραν ότι ο σκύλος κυκλοφορούσε γενικά χωρίς λουρί και είχαν σημειωθεί κι άλλα περιστατικά, κατά σκύλων και σε μία περίπτωση κατά ενός παιδιού που ήταν σε κοντινό πάρκο. 
 

πηγή: lifo

now/greece/drapetsona-ekane-bolta-lykoskylo-tis-horis-loyri-kai-katasparaxe-kanis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button