Ελλάδα

Δυστύχημα στα Τέμπη: 54 οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί

Στους 54 ανέρχονται πλέον οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί, από το δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο μέχρι στιγμής επίσημος τραγικός απολογισμός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι 57 νεκροί, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. 

«Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί», ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφορικά με τα τελευταία επίσημα στοιχεία για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

«Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα, συνεχίζεται η διαδικασία ενημέρωσης των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Η ενημέρωση γίνεται από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους. 

«Δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος, καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί», σημείωσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Δυστύχημα στα Τέμπη: Το τελευταίο «αντίο» σε 34χρονη στην Κατερίνη 

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λουλούδια, συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 34χρονη Αθηνά Κατσαρά, στην Κατερίνη. Ήταν η πρώτη κηδεία θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Η 34χρονη ταξίδευε με τον σύζυγό της, στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη πήγε στο κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι, που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα, στο νοσοκομείο της Λάρισας.
 

πηγή: lifo

now/greece/dystyhima-sta-tempi-54-oi-nekroi-poy-ehoyn-taytopoiithei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button