Ελλάδα

Εκλογές 2023: Στόχος ο πολιτισμός διάλογος στο ντιμπέιτ, λέει ο Άκης Σκέρτσος

Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στις 10 Μαΐου και σε αυτή θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε συμφωνία για τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατέληξε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, που συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.

Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στις 10 Μαΐου και σε αυτή θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Η δήλωση του Άκη Σκέρτσου

«Επιδιώκουμε τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση, τον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο χωρίς οξύτητα, χωρίς αποκλεισμούς. Με ισοτιμία, με σεβασμό στους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ώστε να καταδειχθεί που βρισκόμασταν το 2019, που βρισκόμαστε το 2023 και ποιο κόμμα διαθέτει την προγραμματική πρόταση, για να κάνουμε περαιτέρω βήματα και άλματα προς τα εμπρός.

Συμφωνήσαμε, λοιπόν, να πραγματοποιηθεί μια τηλεμαχία, ένας διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Στις 10 Μαΐου, το βράδυ, στις 21.00. Εκεί νομίζω ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, αλλά και τις θέσεις που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα.

https://creta24.gr/ekloges-2023-stochos-o-politismos-dialogos-ntimpeit-leei-o-akis-skertsos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button