Ελλάδα

Επίθεση με μαχαίρι σε ανήλικους στον Περισσό: Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 19χρονο που συνελήφθη για το επεισόδιο το Σάββατο στην περιοχή του Περισσού και επίθεση με μαχαίρι εις βάρος ανηλίκων. 

Η ποινική δίωξη αφορά στα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας και ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 19χρονου για την επίθεση με μαχαίρι κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, το βράδυ του Σαββάτου. 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για την αιματηρή αυτή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στον Περισσό. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι πέραν του 19χρονου είναι 14 έως 15 ετών, οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 19χρονος παραπέμφθηκε προκειμένου να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο. Οι άλλοι τρεις ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν για το ίδιο συμβάν οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέα Ανηλίκων, τους ασκήθηκε η ίδια δίωξη και θα δικαστούν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων με ρητή δικάσιμο.

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε 15 άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 16χρονοι από επίθεση με μαχαίρι. Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους ανήλικους στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

https://www.lifo.gr/now/greece/epithesi-me-mahairi-se-anilikoys-ston-perisso-poinikes-dioxeis-stoys-syllifthentes

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button