Ελλάδα

Ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών εξαφανίστηκαν στη Μεθώνη- Εκδόθηκε Silver Alert

Έρευνες γίνονται στη Μεθώνη για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν

Πρόκειται για τον 83χρονο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και την σύζυγό του, την 80χρονη Λουκρετία Ρόμπινσον, για την εξαφάνιση των οποίων εκδόθηκε Silver Alert. 

Το ζευγάρι ζούσε στη Μεθώνη τα τελευταία χρόνια. Μία γνωστή τους, όταν δεν είχε νέα τους για ημέρες επισκέφθηκε το σπίτι του ζευγαριού, όπου δεν εντόπισε τους ηλικιωμένους, ενώ διαπίστωσε ότι έλειπε και το αυτοκίνητό τους. 

Η γυναίκα αρχικά ενημέρωσε την κόρη του ζευγαριού, η οποία ζει στην Αμερική και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Silver Alert για την εξαφάνιση των δύο ηλικιωμένων 

Για την εξαφάνιση των δύο ηλικιωμένων εκδόθηκε Silver Alert, αφού οι οικείοι τους ενημέρωσαν χθες, Τετάρτη, τη Γραμμή Ζωής για το γεγονός ότι αγνοούνται. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.  

Ο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η Λουκρετία Ρόμπινσον εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους, στην Ντάπια Μεθώνης. Στις 23 Ιανουαρίου αναχώρησαν από εκεί, με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά, όμως έκτοτε αγνοούνται. 

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού είναι ένα OPEL AGILA DIESEL 1300,  μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ηλεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738.

Ο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85 μ. και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η σύζυγός του, Λουκρετία Ρόμπινσον, έχει γκρίζα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50μ. και είναι αδύνατη.

Όσοι γνωρίζουν κάτι καλούνται να επικοινωνήσουν με υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών εξαφανίστηκαν στη Μεθώνη- Εκδόθηκε Silver Alert Facebook Twitter

πηγή: lifo

now/greece/zeygari-ilikiomenon-amerikanon-exafanistikan-sti-methoni-ekdothike-silver-alert

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button