Ελλάδα

Ημέρες καριέρας στον τουρισμό- Πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας σε 120 επιχειρήσεις

Περισσότερες από 7.000 νέες θέσεις εργασίας στον Τουρισμό θα είναι ανοικτές για όσες και όσους προσέλθουν στη διήμερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και θα διεξαχθεί το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη λεωφόρο Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, επιλέγοντας μία από τις περισσότερες των 7.000 θέσεων εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό: Τι επιχειρήσεις συμμετέχουν

Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ. ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια (workshops) συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης και τα μέσα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Σάββατο διοργανώνεται, επίσης, παρουσίαση με θέμα «Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στον Τουρισμό» με τη συμμετοχή στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Σε ειδικό χώρο (info corner), στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως επίσης για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

 
 

πηγή: lifo

now/greece/imeres-karieras-ston-toyrismo-pano-apo-7000-theseis-ergasias-se-120-epiheiriseis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button