Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που έκανε οκτώ ληστείες σε δύο ώρες

Τα στοιχεία του 23χρονου ράπερ που είχε συλληφθεί για ληστείες στη Θεσσαλονίκη έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον: ΟΝΤΙΣΒΙΛΙ (ον.) Γεώργιο του Μιχαήλ και της Μάϊας, γεν. 25-04-1999, στην Τιφλίδα Γεωργίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 23χρονος συνελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου του 2022 και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της ληστείας από κοινού, κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της απείθειας, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που έκανε οκτώ ληστείες σε δύο ώρες Facebook Twitter
Φωτ: ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε η δικογραφία, ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή αεροβόλου όπλου, λήστεψε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι – μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του λήστεψε, τα προηγούμενα 24ωρα, ακόμη τρία καταστήματα ψιλικών σε Νεάπολη και Συκιές, απ’ όπου άρπαξε 8,000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς.2310-388318, 2310-388319, 2310-388320 και 2310-388328 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή: lifo

now/greece/thessaloniki-aytos-einai-o-raper-poy-ekane-okto-listeies-se-dyo-ores

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button