Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν κλειδωμένη 24χρονη σε μάντρα – Δύο συλλήψεις

Στιγμές αγωνίας βίωσε μία 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άντρες την κλείδωσαν σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά.

Η νεαρή εντοπίστηκε σε χώρο περιφραγμένο από λαμαρίνες εντός της μάντρας, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών που βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως μεταφέρει το grtimes.gr. 

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου η γυναίκα τηλεφώνησε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και μιλώντας εξαιρετικά χαμηλόφωνα ανέφερε ότι την είχε χτυπήσει και αιχμαλωτίσει ένας άνδρας. Η επικοινωνία κράτησε λίγα δευτερόλεπτα και η νεαρή σημείωσε πως άκουγε τρένα να περνούν από κοντινό σημείο.

Το προσωπικό του κέντρου επιχειρήσεων εξερεύνησε όλα τα πιθανά σενάρια για το πού θα μπορούσε να βρίσκεται η γυναίκα με βάση τις πληροφορίες που έδωσε. Μόλις πραγματοποιήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον αριθμό από τον οποίο κάλεσε η 24χρονη, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της ακριβούς τοποθεσίας της.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή και εντόπισε τη μάντρα, εντός της οποίας ήταν η 24χρονη. Μόλις το θύμα αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, άρχισε να χτυπάει τις λαμαρίνες για να κάνει θόρυβο και να την εντοπίσουν πιο γρήγορα.

Μέσα στην ίδια μάντρα βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, στους οποίους οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες.

 

πηγή: lifo

now/greece/thessaloniki-kratoysan-kleidomeni-24hroni-se-mantra-dyo-syllipseis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button