Ελλάδα

Θρήνος για 45χρονο πυροσβέστη που αυτοκτόνησε με περίστροφο – Ήταν πατέρας 5 παιδιών

Η συνταρακτική είδηση του θανάτου ενός 45χρονου πυροσβέστη και πατέρα πέντε παιδιών σύγκλονισε τον Βόλο, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε με περίστροφο τη νύχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, επρόκειτο για έναν 45χρονο πυροσβέστη του πεζοπόρου τμήματος του πυροσβεστικού κλιμακίου της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο μεταξύ των περιοχών Αγ. Ονουφρίου και Σταγιατών.

Πρόκειται για τον Βασίλη Τ. που διέμενε στις βόρειες συνοικίες της πόλης, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής (05/05) παίρνοντας μαζί του ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου. Ακολούθησε το μονοπάτι που συνήθισε να πηγαίνει για περπάτημα και, όταν έφτασε έξω από το εκκλησάκι του Αγ . Παντελεήμονα, έβγαλε το όπλο με το οποίο σημάδεψε τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!

Οι συγγενείς του ανησύχησαν και άρχισαν να ψάχνουν το πρωί του Σαββάτου, ώσπου πήγαν στον τόπο που ήξεραν ότι συνήθιζε να πηγαίνει για περπάτημα και δυστυχώς αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Ενημερώθηκαν και πήγαν στο σημείο πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροσβέστης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε χρήση αδειών συχνά από την υπηρεσία του, ενώ πρόσφατα είχε επιστρέψει από άδεια.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα 8 Μαίου στις 17.30 το απόγευμα στον 45χρονο Βασίλειο Τ.

https://creta24.gr/thrinos-45chrono-pyrosvesti-poy-aytoktonise-peristrofo-pateras-5-paidion/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button