Ελλάδα

Ισοπεδώθηκε παντοπωλείο με Κρητικά προϊόντα μετά από ισχυρή έκρηξη (βίντεο)

Ολική είναι η καταστροφή σε παντοπωλείο με παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα, στη Νέα Ερυθραία, στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Τρίτης όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα που τοποθέτησαν οι άγνωστοι ήταν μεγάλης ισχύος με υπολείμματά της να έχουν ήδη περισυλλεγεί από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου στη Νέα Ερυθραία.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες που έβαλαν τη βόμβα ήταν δύο. Αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα, άφησαν τη βόμβα και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το τι συνέβη στην περιοχή με το υλικό να έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές ούτε και είχαν κάποια διένεξη το προηγούμενο διάστημα.

πηγή: creta24

isopedothike-pantopoleio-kritika-proionta-ischyri-ekrixi-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button