Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου – Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας (27.02.2023) στην Αττική. «Στοπ» για τα φορτηγά αυτοκίνητα στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών έως τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, έως τις 2 τo μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27.02.2023), 28.863 αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Αττική μέσω της Αθηνών – Λαμίας και 12.801 μέσω της Αθηνών – Κορίνθου.

Από την Τροχαία Αττικής έγινε γνωστό ότι αυτή την ώρα η κίνηση είναι αυξημένη στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τέλος, από τις 15:00 έως τις 21:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

πηγή: creta24

kathara-deytera-epistrefoyn-oi-ekdromeis-triimeroy-apagoreysi-kykloforias-fortigon/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button