Ελλάδα

Κακιά Σκάλα -Πρόεδρος Ολυμπίας Οδού: Κυριακή ανοίγει η μεσαία λωρίδα –Πριν τις γιορτές και η αριστερή

Την Κυριακή αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, μετά την κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων και πολλοί οδηγοί να ταλαιπωρηθούν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, εκτίμησε ότι ο δρόμος θα δοθεί πλήρως σε κυκλοφορία πριν τις γιορτές.

«Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας και είναι ανοιχτή η μία. Κάνουμε τις επισκευές από τους φράχτες ανάσχεσης των βράχων. Επίσης, αποκαθιστούμε τα στηθαία ασφαλείας που είχαν σπάσει. Την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα. Επομένως για την επιστροφή της Κυριακής θα υπάρχουν δύο λωρίδες κυκλοφορίες που με την κυκλοφορία την τωρινή είναι επαρκέστατες», ανέφερε ο κ. Παπανικόλας.

Ερωτηθείς για το πότε θα μπορεί να δοθεί η αριστερή λωρίδα, ο κ. Παπανικόλας ανέφερε: «Στόχος μας είναι πριν τις γιορτές να δοθεί εκτός κι αν έχουμε «εκπλήξεις» όπως βροχοπτώσεις και σεισμούς».

«Σήμερα θα έρθουν οι Ελβετοί, οι οποίοι παρακολουθούν την περιοχή εδώ και 8 χρόνια και είναι καταγεγραμμένα όλα να κάνουν έναν άλλο έλεγχο και να ολοκληρώσουν μια επιθεώρηση που είχαν ξεκινήσει ήδη πριν από εβδομάδες. Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τους φράχτες που είναι πιο ψηλά και στη συνέχεια να δοθεί στην κυκλοφορία» είπε.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του προέδρου της Ολυμπίας οδού μετά την κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα

Ο κ. Παπανικόλας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο βράχος έπεσε σε περιοχή εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου.

πηγή: lifo

now/greece/kakia-skala-proedros-olympias-odoy-kyriaki-anoigei-i-mesaia-lorida-prin-tis-giortes-kai

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button