Ελλάδα

Καταδίωξη κουκουλοφόρων μπροστά στην κάμερα

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τις αστυνομικές δυνάμεις να καταδιώκουν κουκουλοφόρους από ταράτσα σε ταράτσα.

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη αφού θεωρούνται ύποπτοι για τη διάρρηξη καταστήματος με ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης έπιασε φωτιά.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, εντόπισε τους δύο κουκουλοφόρους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν σχέση με τη διάρρηξη και δήλωσαν ότι βρίσκονταν στο σημείο επειδή έκαναν γκράφιτι.

Το χρονικό της καταδίωξης

Οι δύο κουκουλοφόροι είχαν ανέβει επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και πέταγαν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Ένας από τους δύο χτύπησε και την καμπάνα.

Πώς συνελήφθησαν

Στη συνέχεια, ένας από τους δύο κουκουλοφόρους δήλωσε ότι θέλει να παραδοθεί και πήδηξε πάνω στο πυροσβεστικό όχημα ωστόσο προσπάθησε να ξεφύγει, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν και τελικά να του περνούν χειροπέδες.

Έσβησε η φωτιά

Η φωτιά έχει σβήσει χάρη στις επιχειρήσεις των πυροσβεστών. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα ώστε να σβήσουν τις φλόγες προτού η φωτιά επεκταθεί. 

Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Καταδίωξη κουκουλοφόρων μπροστά στην κάμερα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button