Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Απειλές κατά του 19χρονου μετά τις καταγγελίες σε βάρος του π. Αντωνίου – «Θα σε σκοτώσω»

Συνέχεια καταγγελιών στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» εις βάρος του πατέρα Αντώνιου και άλλων στελεχών της δομής.

Γίνονται αναφορές για κακοποιητικές συμπεριφορές που φτάνουν ακόμα και στην ασέλγεια, με αφορμή όσα κατέθεσε 19χρονος και έφερε στο φως το Πρώτο ΘΕΜΑ. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τρεις νέες υποθέσεις ασέλγειας, γονείς καταγγέλλουν πως έχουν να δουν τα παιδιά τους μεγάλο διάστημα, ενώ και στο οικονομικό σκέλος η έρευνα συνεχίζεται εις βάθος.

Καταγγελία γονέων

Γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή του Βόλου καταγγέλλουν στον ΣΚΑΙ ότι έχουν να τα δουν για σχεδόν δύο χρόνια.

«Κάποια στιγμή το παιδί μου είπε “μαμά ο μπαμπάς είναι φυλακή, πότε θα βγει να είμαστε μαζί;”», εγώ το ρώτησα “γιατί μανούλα μου τι έγινε;” και αυτό μου είπε “εγώ δεν περνάω καλά, με χτυπάνε τα παιδιά και οι κυρίες”. Μετά σταμάτησαν οι επικοινωνίες, χώρισαν τα παιδιά» είπε μια μητέρα στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ίδια το παιδί της είπε, επίσης, «μαμά το βράδυ κρύβω φαγητό κάτω από το μαξιλάρι μου, δεν χορταίνω». «Δεν έχω ξαναδεί τα παιδιά μου από τότε, δεν ξέρω αν ζούνε και αν είναι καλά». «Μπορεί να τα έχουν δώσει τα παιδιά, δεν μας αφήνουν να τα δούμε, δεν επιτρέπου να τα δει η μάνα, δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, εδώ και 1,5 – 2 χρόνια συμβαίνει αυτό» καταγγέλλει επίσης ένας πατέρας.

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε φίλος του 19χρονου που φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Χίο: «Μου είπε “έναν χρόνο που ξεκινήσαμε σιγά-σιγά μου έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι, μου έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, καμία φορά του έβγαζα τα ρούχα, μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει».

Σύμφωνα με την Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα πως αν δεν πάρει πίσω όσα ισχυρίστηκε για τον πατέρα Αντώνιο, άγνωστος θα βάλει «άτομα να σου κάνουν κακό. Θα σε σκοτώσω».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 19χρονος δέχτηκε το εξής μήνυμα: «Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το πού μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ****** που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».

Απάντηση από την πλευρά του πατέρα Αντώνιου

«Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα». Σε αυτόν τον ισχυρισμό εμμένει το περιβάλλον του π. Αντώνιου σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Το περιβάλλον του δεν προχωράει, σύμφωνα με τον Alpha, σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών περί κακοποιητικών συμπεριφορών, ωστόσο εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες. Ο ίδιος ο πατήρ Αντώνιος τούς μεταφέρει πως όλα είναι ψέματα, με τον περιβάλλον του να χρησιμοποιεί τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσει την υπόθεση: «κακή κατασκευή σεναρίων».

 

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-apeiles-kata-toy-19hronoy-meta-tis-kataggelies-se-baros-toy-p

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button