Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Κάναμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε» αποκαλύπτει η Σίλια Κριθαριώτη

Σειρά γνωστών επιχειρηματιών και βιομηχάνων είχε προβεί σε μεγάλες δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου για να στηρίξουν τον Οργανισμό με τη σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη να αποκαλύπτει την ύπαρξη όρων. 

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει δωρεά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κτίρια για να στεγάσουν τα παιδιά και να φιλοξενούνται εκεί. Η Κιβωτός είχε έναν όρο: Ζητούσε να τους γράψουν τα κτίρια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο βιομήχανος, Κώστας Λούλης δώρισε δύο σπίτια 3.000 τετραγωνικών μέτρων και είπε πως περιμένει την έρευνα της αστυνομίας, νιώθοντας απογοητευμένος και προβληματισμένος από τις εξελίξεις.

Η Μίνα Σπυροπούλου-Καρέλια, χήρα του γνωστού βιομηχάνου της ομώνυμης καπνοβιομηχανίας είχε δωρίσει κτίρια στην Καλαμάτα.

«Δωρίσαμε τα σπίτια στην Κιβωτό γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχε κρατική και εκκλησιαστική εποπτεία. Ας φροντίσει το κράτος να υπάρχει εποπτεία για να συνεχίσουν να φιλοξενούνται τα παιδιά, ώστε να μην πάνε οι δωρεές χαμένες, που δόθηκαν για τα ταλαιπωρημένα παιδιά και όχι για τις ορέξεις κάποιων, αν όλα αυτά ισχύουν», δήλωσε.

Η δισεκατομμυριούχος Κλέλια Χατζηιωάννου έδωσε το Πάσχα του 2018 άγνωστο χρηματικό ποσό ενώ η επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου χάρισε σπίτι και τώρα επιθυμεί μετά τις εξελίξεις να παγώσει τις διαδικασίες.

Πολλά ήταν τα κέρδη και από τις κηδείες καθώς πολλοί επέλεγαν αντί στεφάνων να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη δομή. 

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-kaname-dorea-ktiria-kai-ebazan-oro-na-toys-ta-grapsoyme-apokalyptei-i

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button