Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Με έβαλαν στο κλουβί για τα παπαγαλάκια, με χτύπησαν» καταγγέλλει 8χρονος

Στο «φως» της δημοσιότητας μαρτυρία 8χρονου που είχε φιλοξενηθεί σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος καταγγέλλει κακοποίηση του ιδίου αλλά και συγγενικού του προσώπου.

Το παιδί, οι δηλώσεις του οποίου παρουσιάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, έκανε αναφορά σε διάφορα κακοποιητικά περιστατικά, ενώ επεσήμανε πως και το φαγητό της δομής ήταν «χαλασμένο».

«Με έβαλε η κυρία μέσα στο κλουβί και μετά μου είπε ότι “η συμπεριφορά σου είναι για κλουβί“. Γι’ αυτό με έβαλε εκεί μέσα» είπε, αναφερόμενος στο κλουβί που έχει παρουσιαστεί από τα μέσα ενημέρωσης. «Ναι, το πράσινο, που ήταν για τα παπαγαλάκια» συμπλήρωσε.

Επεσήμανε πως ήταν «πολύ» ώρα κλειδωμένος μέσα, ενώ σε ερώτηση εάν τον είχαν χτυπήσει είπε: «Αυτή η κυρία, ναι, πολύ. Με γρατζούναγε στην πλάτη. Όταν έκανα κάτι κακό, με γρατζούναγε. Και με είχε βάλει σε ένα δωμάτιο μικρό κλειδωμένο». Όπως συμπλήρωσε, άκουσαν τις φωνές τους δύο άλλα παιδιά και το έβγαλαν από εκεί. «Πέρασε μια ώρα, δυο ώρες, τρεις» μέχρι να τον ακούσουν.

Ο ίδιος ήταν μαζί με ένα από τα αδέλφια του, ενώ το τρίτο είχε μεταφερθεί σε άλλη δομή. Ερωτώμενο εάν είχε κακοποιηθεί κάποιο απ΄αυτά σημείωσε: «Ναι, στο πρόσωπο, μπουνιές. Κι ένας άλλος φίλος μου είχε παίξει μπουνιές με τον κύριο **** (σ.σ. αναφέρεται σε εργαζόμενο). Ένα παιδί το είχανε πετάξει κάτω με δύναμη στο κρεβάτι. Ήταν στο πάνω κρεβάτι, εγώ δεν ήθελα να κατέβω κάτω και αυτή η κυρία με τράβηξε από το πόδι και έπεσα κάτω μπρούμυτα και είχα καρούμπαλο».

Ο 8χρονος έκανε ειδική αναφορά και στο φαγητό που τους έδιναν και το οποίο, όπως είπε ήταν «χαλασμένο» και δεν τρωγόταν.

«Δεν μπορούσα να φάω το φαγητό μου και μου το βάζανε κάθε μέρα. Μου βάζανε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Χαλασμένο. Μου το βάζανε κάθε μέρα, κάθε μέρα, κάθε μέρα μέχρι να το φάω. Με το που με είδε η μαμά στο επισκεπτήριο, ήμουν κόκαλα και πέτσα κανονικότατα. Φαινόντουσαν τα κόκαλά μου. Με το που με είδε η μαμά στο επισκεπτήριο, ήμουν κόκαλα και πέτσα κανονικότατα. Φαινόντουσαν τα κόκαλα μου».

Συμπλήρωσε, δε, πως η μητέρα του έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και της το έκλειναν.

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-me-ebalan-sto-kloybi-gia-ta-papagalakia-me-htypisan-kataggellei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button