Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία σοκ για ξυλοδαρμό 14χρονου από τέσσερις παιδαγωγούς

Την ώρα που ο κλοιός της εισαγγελικής έρευνας σφίγγει, ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα επιχειρούν να περάσουν στην αντεπίθεση μέσω του δικηγόρου τους, βάλλοντας κατά της ελλαδικής Εκκλησίας και της κυβέρνησης.

Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 14χρονου

Την ίδια ώρα μία νέα πληροφορία για τα όσα συνέβαιναν στις δομές της ΜΚΟ έρχεται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρώην εργαζόμενος στη δομή του Βόλου υποστήριξε ότι ένας 14χρονος ξυλοκοπήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τέσσερις παιδαγωγούς, ενώ όταν τον Ιούλιο του 2022, το παιδί απομακρύνθηκε από τη δομή, ξυλοκοπήθηκε για δεύτερη φορά και επεστράφη πίσω.

Όπως σημείωσε ο πρώην εργαζόμενοςπαιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί καταβάλλουν προσπάθειες, τις τελευταίες ώρες, να «ανοιχτεί» το παιδί, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τη δράση των παιδαγωγών, για να κληθούν, οι τελευταίοι, να δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ξέσπασμα από τον δικηγόρο του πατέρα Αντώνιου

Το Σάββατο, την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου σχολίασε ο δικηγόρος του επικεφαλής της ΜΚΟ, Θρασύβουλος Κονταξής ο οποίος απαίτησε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτινου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και εξήγησε ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν έχει που αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση για να αφήσει το χώρο που έμενε ο πατήρ Αντώνιος με την οικογένειά του. Είπε ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δεν μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατήρ Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

πηγή: creta24

kivotos-kosmoy-nea-kataggelia-sok-xylodarmo-14chronoy-tesseris-paidagogoys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button