Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: 57.350 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του π. Αντωνίου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε εν τέλει η θυρίδα στην Εθνική Τράπεζα η οποία φέρεται ότι ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του π. Αντωνίου.

Το άνοιγμα της θυρίδας ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία της Αθήνας, της οποίας κλιμάκιο με την συνοδεία στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Χίου βρέθηκαν στις 12.00 το μεσημέρι στην τράπεζα παρουσία ειρηνοδίκη μαζί με τον διευθυντή και υπάλληλο της τράπεζας προκειμένου να ανοίξουν την τραπεζική θυρίδα.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας μαζί τους φακέλους με άγνωστο περιεχόμενο. Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα ανέρχεται στις 57.350 ευρώ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

Έρευνα αναμένεται να γίνει και στο πατρικό του πατέρα Αντωνίου στο κέντρο της πόλης της Χίου, όπου διαμένει η μητέρα του, καθώς και σε σπίτια συγγενικών προσώπων του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τέλη Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία επίσκεψη στη θυρίδα από άτομο του περιβάλλοντος του πατρός, αφού ήδη είχαν γίνει οι καταγγελίες.

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-57350-eyro-sti-thyrida-tis-miteras-toy-p-antonioy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button