Ελλάδα

Κολωνός – Επιστολή 12χρονης: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου»

Συγκλονίζουν τα λόγια της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έλυσε την σιωπή της μέσω επιστολής την οποία ανέγνωσε η μεγαλύτερη αδερφή της σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης για το μικρό κορίτσι και την οικογένειά του.

Τα όσα είπε, δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στα social media, η δημοσιογράφος Δανάη Κισκήρα-Μπαρτζώκα.

Μεταξύ άλλων, ζητάει συγγνώμη που δεν μίλησε από την αρχή, καθώς, όπως λέει, φοβόταν πολύ, ενώ εύχεται «να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου».

Τονίζει πως η μητέρα της είναι αθώα, ενώ απευθυνόμενη στην εισαγγελέα που έκανε την πρόταση, σημειώνει: «όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα;».

Η τοποθέτηση της 12χρονης στην εκδήλωση:

«Είμαι η … (12χρονη) και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματά μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωσή μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα.

Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ.

Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ.

Όχι τη μαμά μου.

Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε.

Σας ζητώ συγγνώμη που δεν μίλησα από την αρχή… φοβόμουν πολύ. Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς.

Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά: Που είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Που είναι τα αδέλφια μου; Που είναι η οικογένεια μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου;

Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δεν σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ.

Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω.

Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα;

Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δεν γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι».

πηγή: apokoronaslife

%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-12%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%bd%ce%b1/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button