Ελλάδα

Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Τέταρτο άτομο συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για 43χρονο Έλληνα, ηλεκτρολόγο πλοίων σύμφωνα με το newsit.gr, που αναζητείτο τις τελευταίες ώρες. 

Μάλιστα, παρότι υπήρχαν φόβοι πως ο καταζητούμενος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, οι αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή της Κορίνθου.

Ο 43χρονος είναι το 10ο κατά σειρά άτομο για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με  θύμα το 12χρονο παιδί και ο τέταρτος που συλλαμβάνεται σε διάστημα λίγων ωρών, μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Τα προφίλ των υπόλοιπων συλληφθέντων

Σύμφωνα με το Mega, o 39χρονος είναι φύλακας σε εταιρεία σεκιούριτι στο Νέο Ηράκλειο και είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού μόλις 9 ετών.

Ο 35χρονος που συνελήφθη στον Κορυδαλλό και δεν ήταν από αυτούς που είχε μεταβεί αυτοβούλως τη ΓΑΔΑ, δηλώνει άνεργος και εισοδηματίας. 

Ο 55χρονος ηλεκτρολόγος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000-2010 υπήρξε τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5×5 σάλας.

Η ανήλικη αναγνώρισε τα πρόσωπα των τεσσάρων ανδρών στη συμπληρωματική της κατάθεση. 
 

πηγή: lifo

now/greece/kolonos-synelifthi-kai-o-tetartos-andras-gia-tin-ypothesi-biasmoy-tis-12hronis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button