Ελλάδα

Κορωνοϊός: Άρση των μέτρων με εισήγηση Πλεύρη- Η εξαίρεση

Αίρονται τα μέτρα για τον κορωνοϊό που παρέμεναν σε ισχύ, με εξαίρεση τις υγειονομικές δομές. 

Το υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε σήμερα την άρση των μέτρων που παραμένουν σε ισχύ για τον κορωνοϊό. Εισήγηση που έγινε αποδεκτή από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία συνεδρίασε σήμερα. 

Εξαίρεση, σε ό,τι αφορά στην άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, αποτελούν οι δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και οι μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. 

Κορωνοϊός: Σύσταση για μέτρα ατομικής προστασίας και εμβολιασμό 

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων το υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων», δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης.

«Η εισήγηση έγινε αποδέκτη από την επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Ωστόσο, σημείωσε ο κ. Πλεύρης, παραμένει η ανάγκη για την προστασία των ευάλωτων ομάδων και για αυτό έκανε σύσταση για τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και επικαιροποιημένο εμβολιασμό. 

«Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για τον λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντιικής θεραπείας για όσους νοσούν», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας. 

Περισσότερα σε λίγο

πηγή: lifo

now/greece/koronoios-arsi-ton-metron-me-eisigisi-pleyri-i-exairesi

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button