Ελλάδα

Κρήτη: Απολογείται ο 66χρονος μουσικός για τον βιασμό 15χρονου

Απολογείται σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου ο 66χρονος μουσικός για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο αγόρι.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να φτάσει στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα κατηγορείται.

Την ίδια ώρα, αναλυτικές περιγραφές των τριών ανδρών που σύμφωνα με τη δικογραφία συνάντησαν τον 15χρονο στο πλαίσιο των ραντεβού που φέρεται να έκλεινε ο 66χρονος μουσικός στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο ανήλικος έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τους τρεις άνδρες που συνάντησε.

Κρίσιμο για τις αρχές θεωρείται το να ταυτοποιηθούν δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αλλά και οι 29 χρήστες της ειδικής πλατφόρμας στους οποίους είχε σταλεί πορνογραφικό υλικό του ανηλίκου.

Πώς προσέγγισε ο μουσικός τον ανήλικο

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές αναφορές, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Τελικά, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών, ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων έβρισκε και άλλους επιτήδειους.

Ο γνωστός μουσικός φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί τρεις συναντήσεις με άνδρες. Ο ένας, ο 46χρονος, είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

 

https://www.lifo.gr/now/greece/kriti-apologeitai-o-66hronos-moysikos-gia-ton-biasmo-15hronoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button