Ελλάδα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ήθελα να προσφέρω έτοιμες μερίδες και μου ζήτησε χρήματα»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ακόμη μια καταγγελία για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλους Ανθρώπου» παρουσιάζεται από το Live News.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, και δύο συγγενικά του πρόσωπα έχουν μπει στο «στόχαστρο» ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Η εκπομπή Live News παρουσίασε ακόμη μια καταγγελία για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου». Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία ο Κώστας Πολυχρονόπουλος όταν του τηλεφώνησε για να προσφέρει φαγητά, εκείνος απάντησε πως δεν δέχονται φαγητά αλλά χρήματα.

«Τα Χριστούγεννα κάναμε κάποιες μερίδες, 100 μερίδες. Κάναμε, γιατί έχει πεθάνει ο μπαμπάκας μου και θέλαμε να το κάνουμε. Και δε ξέραμε πού να τις διαθέσουμε ας πούμε. Θέλαμε βοήθεια. Εεε… και πήραμε τηλέφωνο εκεί στον «Άλλον Άνθρωπο». Έγινε πολύ δουλειά. Καλή δουλεία. Καθαρό ωραίο φαγητό.

Μεγάλες μερίδες. Τα πιρουνάκια, τα ψωμάκια όλα, όλα. Πήραμε τηλέφωνο αφού παίρναμε εκκλησίες και το ένα και το άλλο και δεν… Πήραμε τηλέφωνο εκεί. Και το σηκώνει αυτός ο κύριος. Και λέει εμείς δεν παίρνουμε φαγητά. Έτσι ακριβώς», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Του λέω ναι; Ναι βεβαίως. Λέει δεν παίρνουμε εμείς φαγητά. Εμείς παίρνουμε μόνο χρήματα που μαγειρεύουμε εμείς. Και λέω καλά ‘’ναι μήπως μπορέσετε έτσι λίγο να μας διαφωτίσετε που να απευθυνθώ. Να ψάξω. Τι να κάνω;’’ Και μου λέει ‘’βγες έξω και ψάξε. Θα τους βρεις. Θα τους βρεις’’. Και μου το έκλεισε. Και απογοητεύτηκα τόσο πολύ». Όπως είπε, δεν είχαν να προσφέρουν χρήματα.

 

πηγή: creta24

konstantinos-polychronopoulos-ithela-na-prosfero-etoimes-merides-kai-mou-zitise-chrimata/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button