Ελλάδα

Κώστας Λούλης: «Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας», λέει ο δωρητής της Κιβωτού του Κόσμου

Επιφυλάξεις ως προς τις καταγγελίες που βαραίνουν την Κιβωτό του Κόσμου εξέφρασε ο δωρητής της ΜΚΟ και βιομήχανος, Κώστας Λούλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το gegonota.news, ο κ. Λούλης έχει δωρήσει στην Κιβωτό του Κόσμου αγρόκτημα στην περιοχή Διμηνίου και προ πέντε ετών δώρισε και δεύτερο ακίνητο ιδιοκτησίας του στον Άνω Βόλο. 

Τα δυο ακίνητα αποτελούν κοινωνικές εστίες για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Κιβωτού είχε ανακοινώσει τότε ο κ. Κώστας Λούλης.

«Ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που σέβονται και εκτιμούν το επίτευγμα του πολιτισμού μας, που είναι το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σπεύδουν και βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις πριν τη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι και εγώ, ένας από αυτούς τους ανθρώπους που εκτίμησαν πραγματικά, τον π. Αντώνιο και το έργο του, όπως τον εκτίμησαν τόσοι και τόσοι. Τον βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών, ανακηρύχθηκε Πολίτης της Ε.Ε, κάποια χρονιά. Φυσικά, όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, αλλά πιστεύω πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης για να πάρουμε μια θέση», πρόσθεσε. 

πηγή: lifo

now/greece/kostas-loylis-sebomai-tekmirio-tis-athootitas-leei-o-doritis-tis-kibotoy-toy-kosmoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button