Ελλάδα

Λέσβος: «Ήταν παρόρμηση της στιγμής» λέει η 49χρονη που περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τον σύζυγό της

Η 49χρονη από τη Μυτιλήνη, που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη, επιμένει πως δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα αλλά κάνει λόγο για «παρόρμηση της στιγμής».

Μία μέρα μετά την προφυλάκισή της, μίλησε στο Mega, δίνοντας τη δική της πτυχή της υπόθεσης. 

«Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι -και εξ αιτίας του- έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο» είπε. 

Παραδέχθηκε πως η «παρόρμησή» της αυτή «μας έφερε όλους σε τραγική θέση», ενώ επανέφερε τις καταγγελίες περί κακοποίησής της λέγοντας πως «έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια». 

«Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί» είπε σε άλλο σημείο.

Εξήγησε, δε, πως αφότου άναψε η φωτιά επιχείρησε η ίδια να τη σβήσει άμεσα. «Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα».

Καταλήγοντας ευχήθηκε «ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου». 

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Τάσος Χατζήγιαννης, μιλώντας στο ίδιο μέσο επεσήμανε πως το όλο περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο είναι στα χέρια των Αρχών. 

«Δεν είχε πρόθεση, δεν είχε δόλο» είπε και αυτός, ενώ σημείωσε πως δεν ήταν η 49χρονη αυτή που έβαλε τη φωτιά, αλλά την ώρα που πέταξε τη βενζίνη κάπνιζαν και οι δύο. 

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Δεν προκύπτει από το βίντεο. Πέταξε τη βενζίνη περισσότερο για να τον φοβίσει, βρισκόμενη σε μία κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής λόγω προηγουμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς. Το πρώτο που έκανε, συνειδητοποιώντας το ατόπημά της, ήταν να προσπαθήσει να τον κατασβήσει και το πέτυχε». 

Ο 58χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο «Παπανικολάου», αλλά τα νεότερα για την υγεία του είναι καλά. Φαίνεται πως βαίνει καλώς και οι γιατροί εκτιμούν ότι η ζωή του έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, αναμένεται να αρχίσει να υποβάλλεται στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων. 

https://www.lifo.gr/now/greece/lesbos-itan-parormisi-tis-stigmis-leei-i-49hroni-poy-perieloyse-me-eyflekto-yliko-ton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button