Ελλάδα

Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο φονικό τροχαίο στη Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο  66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης «πέρασε στο αντίθετο ρεύμα» με τη μηχανή του «έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι οδηγοί συνελήφθησαν μετά το δυστύχημα, ενώ έγιναν τα απαραίτητα τεστ για τυχόν ανίχνευση αλκοόλ ή τοξικών ουσιών στους οργανισμούς τους. 

«Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών» σημειώνεται, ειδικότερα, στην ίδια ανακοίνωση. 

Οι οδηγοί αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Λαγονήσι

Νωρίτερα σήμερα ήρθε στο «φως» βίντεο-ντουκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος.

Στις εικόνες που μετέδωσε το Μega, φαίνεται η μηχανή που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, να προσπερνά προπορευόμενο όχημα.

Στη συνέχεια το όχημά του προσκρούει στο πίσω μέρος του και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου και συγκρούστηκε με Ι.Χ. με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αέρα. 

https://www.lifo.gr/now/greece/lagonisi-eleytheroi-oi-odigoi-poy-eneplakisan-sto-dystyhima-me-ton-dieythynti

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button