Ελλάδα

Λακωνία: «Ας πρόσεχε» δηλώνει η αδελφή της 13χρονης που βιάστηκε και έμεινε έγκυος

Η μητέρα και η αδελφή της 13χρονης που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τουλάχιστον τέσσερις άνδρες, με τον έναν να την αφήνει έγκυο, δηλώνουν άγνοια όσον αφορά στην ταυτότητα του πατέρα.

Η ανήλικη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που ζει κάτω από συνθήκες φτώχειας, κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο το οποίο και την άφησε έγκυο το 2022. 

Οι καθηγητές της μικρής παρατήρησαν ότι επιδείκνυε παράξενη συμπεριφορά και μετά από παράπονα για πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε γνωστό ότι διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τότε κινήθηκαν οι διαδικασίες και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα όπου έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Το μωρό θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια. 

Η 18χρονη αδελφή της, μιλώντας στο Star, υποστήριξε πως «το μάθαμε όλοι μαζί στον 6ο μήνα. Το έκρυβε, δεν ξέρω». Ερωτώμενη για τον πατέρα, είπε πως η 13χρονη «λέει ότι δεν ξέρει ποιος είναι». 

«Προσπαθούσαμε να τη συνετίσουμε, εκείνη δεν έβαζε μυαλό, προσπαθούσαμε να τη βάλουμε τον ίσιο δρόμο» είπε σε άλλο σημείο. 

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της οικογένειας και τις πληροφορίες για εντάσεις, η ίδια σημείωσε πως «το μεγαλύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα έφυγε. Ο μπαμπάς μου, που είχαμε εντάσεις». Σημειώνεται πως ο πατέρας είναι στη φυλακή. 

Σε ερώτηση για το εάν η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης, απάντησε: «Όχι, δεν θα το επέτρεπα εγώ να μου κάνουν κάτι τέτοιο», ενώ καταλήγοντας και αναφερόμενη στην αδελφή της είπε: «Ας πρόσεχε». 

https://www.lifo.gr/now/greece/lakonia-prosehe-dilonei-i-adelfi-tis-13hronis-poy-biastike-kai-emeine-egkyos

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button