Ελλάδα

Μανούσος Βολουδάκης: Τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή- Παρουσία του πρωθυπουργού και βουλευτών της ΝΔ

Τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Χανίων , παρουσία του πρωθυπουργού και βουλευτών του κόμματος.

Η σορός του στη συνέχεια μεταφέρθηκε, με πομπή μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης και συνοδεία βρακοφόρων, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Στο κοιμητήριο, κατά την ώρα της ταφής, τον Μανούσο Βολουδάκη «αποχαιρέτησαν» βρακοφόροι με το ριζίτικο τραγούδι «ο Διγενής».

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αλλά και οι Χρήστος Σταϊκούρας, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μανούσος Βολουδάκης: Τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή στα Χανιά - Παρουσία πρωθυπουργού και βουλευτών της ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: flashnews.gr

Μανούσος Βολουδάκης: Τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή στα Χανιά - Παρουσία πρωθυπουργού και βουλευτών της ΝΔ Facebook Twitter
Φωτ.: flashnews.gr

Η κηδεία, να υπενθυμιστεί, τελέστηκε δημόσια δαπάνη, με απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, και Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για «τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/flashnews

πηγή: lifo

now/greece/manoysos-boloydakis-teleytaio-antio-ston-boyleyti-paroysia-toy-prothypoyrgoy-kai

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button