Ελλάδα

Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός να βρει την τόλμη να διαλευκάνει την «άθλια και νοσηρή» υπόθεση παρακολουθήσεων

Με δήλωσή του απάντησε στις αναφορές του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ, ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, καλεί τον πρωθυπουργό «να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση» των παρακολουθήσεων. 

Η δήλωση Μαρινάκη

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος». 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει πως «οι ρόλοι του καθενός είναι απολύτως καθορισμένοι», υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση κι εγώ, ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού». 

πηγή: lifo

now/greece/marinakis-o-prothypoyrgos-na-brei-tin-tolmi-na-dialeykanei-tin-athlia-kai-nosiri

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button