Ελλάδα

«Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ κλείδωσαν ηλικιωμένο στην κουζίνα

Παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, που τάχα είχαν εντοπίσει διαρροή στον πίνακα παροχής ρεύματος, έπεισαν δύο νεαροί Ρομά έναν 75χρονο να τους βάλει στο σπίτι του στον Βόλο. Όμως, κλείδωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο στην κουζίνα του για λίγα λεπτά, όσο χρειάστηκαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι τα δωμάτια!

Οι δύο δράστες ηλικίας 18 και 19 χρόνων άρπαξαν από το σπίτι τις οικονομίες του ανήμπορου να αντιδράσει 75χρονου ύψους 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, ο ηλικιωμένος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους κι έτσι εντοπίστηκαν μέσα σε λίγη ώρα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Κατά την απολογία τους, οι δράστες υποστήριξαν ότι δεν άσκησαν βία σε βάρος του 75χρονου κι ότι η «ομηρία» του κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Μάλιστα, επέστρεψαν τα 2.500 ευρώ που είχαν αρπάξει και δήλωσαν πως μετάνιωσαν. Έτσι, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

πηγή: creta24

maimoy-technikoi-tis-dei-kleidosan-ilikiomeno-stin-koyzina/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button