Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά και εκρήξεις στην Αθηνών-Κορίνθου μετά από ανατροπή βυτιοφόρου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής ανετράπη βυτιοφόρο στη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φωτιά και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους οδηγούς. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού. Στην ουσία έχει «κοπεί» στα δύο η Πελοπόννησος, καθώς οι οδηγοί δεν μπορούν να περάσουν ούτε από την Παλαιά, ούτε από τη Νέα εθνική Οδό.  Οι αρχές γυρίζουν πίσω τους οδηγούς από τον κόμβο Επιδαύρου προς Πάτρα και από τον κόμβο Αγίων Θεοδώρων πίσω προς Αθήνα. 

Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται. Έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, τη στιγμή που στο σημείο σημειώνονται εκρήξεις, καθώς στα διαμερίσματα του βυτιοφόρου υπήρχε και βενζίνη και πετρέλαιο. Οι πυροσβέστες περιμένουν να εκτονωθεί η πυρκαγιά για να προσεγγίσουν το σημείο. Δεν μπορεί να περάσει κανείς σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. 

Φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου: Εκτροπές στην κυκλοφορία

Σε προηγούμενη ενημέρωση της Τροχαίας για την ανατροπή του βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου, πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων: 

  1. Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου
  2. Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου.

https://www.lifo.gr/now/greece/megali-fotia-stin-athinon-korinthoy-meta-apo-anatropi-fortigoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button