Ελλάδα

Μεθώνη: Εντοπίστηκε νεκρό το ηλικιωμένο ζευγάρι των Αμερικανών

Νεκρό εντοπίστηκε το ηλικιωμένο ζευγάρι των Αμερικανών, που αγνοούνταν επί σχεδόν ένα μήνα στην περιοχή της Μεθώνης

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ηλικιωμένου ζευγαριού από τις ΗΠΑ στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» της Μεθώνης.   

Σύμφωνα με το best-tv.gr μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στο σημείο έσπευσαν οι αρχές συνεχίζοντας την έρευνα, και τελικά εντόπισαν και τις σορούς του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, Ντέιβιντ και Λουκρητία Ρόμπινσον, είχε μετακομίσει από την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης δημιουργώντας μάλιστα όπως αναφέρουν τοπικές πηγές φιλικό κύκλο στην περιοχή. Φίλη τους από την περιοχή μάλιστα ήταν και η γυναίκα που δήλωσε αρχικά την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία όπως είπε τους αναζητούσε τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Ωστόσο κατέστη αδύνατον να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Μαζί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Μεθώνη: Η ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ», έγραψε η κόρη τους, Τζουλιάνα Ρόμπινσον.

Προ ημερών τη βεβαιότητα της ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν είχε εκφράσει σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Τζουλιάνα Ρόμπινσον, κόρη του ζευγαριού. 

πηγή: lifo

now/greece/methoni-entopistike-nekro-ilikiomeno-zeygari-ton-amerikanon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button