Ελλάδα

Μητέρα π.Αντώνιου: Δικά μου τα 60.000 ευρώ και η θυρίδα- Σταυρώνουν το παιδάκι μου σαν το Χριστό

Σημαντικά στοιχεία για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης με την «Κιβωτό του Κόσμου» έδωσε η μητέρα του πατέρα Αντώνιου που μίλησε για πρώτη φορά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Μιλώντας στον Alpha, παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως γνωρίζει ότι είναι κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού με 60.000 ευρώ, που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από χρήματα, τα οποία της άφησε ο σύζυγός της, ενώ το ίδιο υποστήριξε και για την θυρίδα σε τράπεζα της Χίου.

Σε ερώτηση δε, τι ακριβώς περιέχει η θυρίδα, που το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ανοίξει κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, απαντάει πως «δεν θυμάται» και πως το περιεχόμενο προέρχεται επίσης από περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της.

Ωστόσο τα λεγόμενά της έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τις δηλώσεις των αδελφών του πατέρα Αντωνίου, που επιμένουν ότι η μητέρα τους δεν είναι κάτοχος κανενός τραπεζικού λογαριασμού ή θυρίδας. 

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου παραδέχθηκε επίσης πως είναι μία από τις δύο εταίρους της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και πως το γνώριζε, απαντώντας θετικά σε ερώτηση αν κλήθηκε ποτέ να βάλει κάπου την υπογραφή της. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ηλικιωμένη γυναίκα ζει «φτωχικά, με μια σύνταξη του ΟΓΑ» και όπως δήλωσαν γείτονες αλλά και τα παιδιά της, στα τέλη του μήνα κάλυπτε τις βασικές ανάγκες της «με κέρματα».

«Δικά μου τα χρήματα και η θυρίδα»

Η δημοσιογράφος του Alpha συνάντησε την μητέρα του πατέρα Αντωνίου σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή, όπου ζει τα τελευταία 24ωρα.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά…  Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

Στο σύντομο διάλογο με τη δημοσιογράφο, παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

«Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά», πρόσθεσε.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε στην κάμερα η μητέρα του πατέρα Αντωνίου:

πηγή: lifo

now/greece/mitera-pantonioy-dika-moy-ta-60000-eyro-kai-i-thyrida-stayronoyn-paidaki-moy-san-hristo

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button