Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή προστασίας κοριτσιών στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται οι ΕΡΤ, η 31η ανακρίτρια έκρινε τους δύο προφυλακιστέους, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Συγκεκριμένα, με βάση την ίδια πηγή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 30χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

Ποιος είναι ο Ελλάδιος Σ. από την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ένας από την παρέα του φερόμενου μαστροπού, του επονομαζόμενου «Ταχίρ», είναι και ο 23χρονος Ελλάδιος Σ., τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου που πλέον προφυλακίστηκε.

Πρόκειται για το άτομο που είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικά κανάλια κατηγορώντας τον πατήρ Αντώνιο στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Στη συνέχεια ανασκεύασε.

Σύμφωνα με ο protothema, που παραθέτει σημεία της δικογραφίας για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 14χρονη φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης ενός 30χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί. Επίσης, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν βίντεο με τη 14χρονη σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι αρχές βρέθηκαν στα ίχνη των κατηγορούμενων μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης, στην οποία είχε μιλήσει για όλα. Ύστερα από συνεννόηση με τη φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού-παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στη δομή που τη φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από τη δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

πηγή: lifo

now/greece/nea-smyrni-profylakisteoi-oi-dyo-apo-toys-syllifthentes-gia-ton-biasmo-tis-14hronis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button