Ελλάδα

Νίκη Κεραμέως από Κιλκίς: Ψηλά στις προτεραιότητές μας το ζήτημα της στελέχωσης στην Τοπική Αυτοδιοίκησ

Με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε το πρωί στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Η Υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας το ζήτημα της στελέχωσης ευρύτερα σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση», επισημαίνοντας τη στενή συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σε όλα τα επίπεδα. «Να είστε βέβαιοι ότι ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Βεργίδης έθεσε στην κ.Κεραμέως θέματα που αφορούν στην υποστελέχωση των υπηρεσιών της Π.Ε. Κιλκίς, ζητώντας την ενίσχυση των υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό, το ζήτημα της επικάλυψης αρμοδιοτήτων μεταξύ των ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, επιφέρει τεράστιο διοικητικό βάρος στις υπηρεσίες, αλλά προκαλεί και ταλαιπωρία στον πολίτη, καθώς και θέματα που αφορούν στη χρηματοδότηση, ούτως ώστε, όπως είπε, οι Περιφερειακές Ενότητες να έχουν αποτελεσματικό τρόπο υλοποίησης έργων και δράσεων προς όφελος του πολίτη.

Ακολούθως η Υπουργός ενημερώθηκε στο ισόγειο του Διοικητηρίου για τις εν εξελίξει εργασίες που αφορούν την ολοκλήρωση της νέας υπερσύγχρονης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο και εντός του χρονοδιαγράμματος.

https://creta24.gr/niki-kerameos-apo-kilkis-psila-stis-proteraiotites-mas-to-zitima-tis-stelechosis-stin-topiki-aftodioikis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button