Ελλάδα

Νηπιαγωγεία: Εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις εγγραφών

Προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα έχουν οι γονείς για να κάνουν αιτήσεις σχετικά με την εγγραφή των παιδιών τους σε νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-2024.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 20 του μηνός. Όλες όσες γίνουν μετά απ΄αυτή την ημερομηνία θα κριθούν εκπρόθεσμες και θα χρειάζονται την έγκριση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov. gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

Ειδικότερα, οι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να υποβάλλον τις αιτήσεις φοίτησης στον σταθμό που προβλέπεται από τα όρια της σχολικής περιφέρειας – κρίνεται από τη διεύθυνση κατοικίας – μέσω του: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

Στα νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2023-2024, θα φοιτήσουν μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται γεννημένοι/ες το 2019 και τα νηπιαγωγεία υποχρεούνται να δεχτούν όλες τις αιτήσεις προνηπίων που έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια του έτους αυτού.

 

πηγή: lifo

now/greece/nipiagogeia-ekpneei-i-prothesmia-gia-aitiseis-eggrafon

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button