Ελλάδα

Ντέιβιντ Κράουτς για Αναγνωστόπουλο: «Κατατάσσεται παράλληλα με τους παιδεραστές»

«Είναι απολύτως απεχθές ο δολοφόνος της κόρης μου να προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής» λέει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς στην πρώτη αντίδρασή του μετά την απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να επιχειρήσει να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο.

Στη δήλωσή του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέβιντ Κράτους εξισώνει τον δολοφόνο της κόρης του με τους παιδεραστές λέγοντας μεταξύ άλλων πως «οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές».

Απολύτως ειδεχθές

Στη δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ντέβιντς Κράτους, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι απολύτως ειδεχθές ο δολοφόνος της κόρης μου να προσπαθήσει να μειώσει την ποινή φυλάκισης, λόγω της “καλής του συμπεριφοράς”.

»Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές. Νομίζω ότι θα είναι μία θλιβερή ημέρα για τις γυναίκες της Ελλάδας, όταν ο δολοφόνος μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει κάτι λιγότερο από την πλήρη ποινή φυλάκισής του. Ο άνδρας αυτός είναι κάτω από την περιφρόνηση» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο και αμέσως μετά την έναρξή της διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου. Αρχικά η νέα συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που ορίστηκε στις 9 Μαρτίου, ζήτησε αναβολή αλλά η έδρα απέρριψε την πρόταση.

πηγή: creta24

nteivint-kraoyts-anagnostopoylo-katatassetai-parallila-toys-paiderastes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button