Ελλάδα

Ξέσπασε βεντέτα για την δολοφονία του 63χρονου

Επιβεβαιώθηκε ο φόβος των αρχών για τον κίνδυνο βεντέτας, μετά την άγρια δολοφονία του 63χρονου που δέχθηκε συνολικά 56 μαχαιριές σε όλο του το σώμα από έναν συνομήλικό του, καθώς άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος εξαπέλυσαν επίθεση στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη στην Κάτω Αχαΐα.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν κινήθηκαν προς το σπίτι περίπου 150 συγγενείς και φίλοι του 63χρονου που δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα σε ένα χωράφι και άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες και ξύλα, προκαλώντας φθορές. Τα μέλη της οικογένειας του δράστη δεν βρίσκονταν στο σπίτι, καθώς τα είχαν απομακρύνει αστυνομικοί υπό τον φόβο των αντιποίνων κι έτσι δεν κινδύνευσαν. Για καλό και για κακό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σπίτι και κάνουν ελέγχους στην περιοχή, ώσπου να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο 63χρονοι συνεπλάκησαν στο χωράφι επειδή ο δράστης υποπτευόταν ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με την σύζυγό του. Μετά το στυγερό έγκλημα, ο δολοφόνος εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν από πλάνα που κατέγραψε μια κάμερα, τον συνέλαβαν και ομολόγησε, οδηγώντας τους στο σημείο όπου είχε κρύψει το μικρού μεγέθους μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε τον άτυχο άνδρα. Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών.

https://creta24.gr/xespase-venteta-tin-dolofonia-63chronoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button