Ελλάδα

Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του επειδή… πάχυνε!

Δεν έχει προηγούμενο η αιτία για την οποία ξέσπασε ένας άγριος καυγάς μεταξύ συζύγων, το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο, όπου ο 40χρονος άνδρας έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει την 39χρονη γυναίκα και να χτυπάει το κεφάλι της στο δάπεδο, επειδή είχε πάρει… κιλά!

Η 39χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την έβρισε χυδαία για το… βάρος της, την αποκάλεσε «άχρηστη» και την ξυλοκόπησε άγρια. Η ίδια έσπασε πάνω στα νεύρα της την τηλεόραση και τότε ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δάπεδο. Όμως, πριν προλάβει να σηκωθεί, εκείνος έπιασε το κεφάλι της και το χτύπησε επανειλημμένα στο πάτωμα!

Ο 40χρονος συνελήφθη και την Πέμπτη παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για έναν απλό καυγά. Η σύζυγός του δήλωσε πως επιθυμεί να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά η έδρα πρότεινε τη λύση της δικαστικής διαμεσολάβησης. Έτσι, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: creta24

xylokopise-ti-gynaika-pachyne/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button