Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο δυστύχημα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία με θύματα δύο αδερφές οι οποίες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα ενώ ταξίδευαν από το Βόλο με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο της Λαμίας και η μεγαλύτερη αδελφή ηλικίας 77 ετών, που είχε τραυματιστεί βαριά το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 163,5 χλμ., στο ύψος του Λογγού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια αναποδογύρισε επί της εθνικής οδού.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες ωστόσο ήταν αδύνατο να τις απεγκλωβίσουν και γι΄ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν άμεσα στο σημείο με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν. Η 65χρονη οδηγός ήταν ήδη νεκρή και η 77χρονη αδελφή της, βαριά τραυματισμένη, η οποία πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας και η μεγαλύτερη αδελφή.

Οι Αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό θανατηφόρο τροχαίο.

πηγή: creta24

oikogeneiaki-tragodia-nekres-dyo-adelfes-se-trochaio-dystychima/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button