Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε και επίσημα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα πλέον ο Παύλος Πολάκης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, η υποψηφιότητα Πολάκη αναμένεται να εγκριθεί και επίσημα από την Κεντρική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην επιστολή του Παύλου Πολάκη, και όπως είπε υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να επανεξετάσει το ζήτημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι «σήμερα, η ημερήσια διάταξη δεν είχε τα θέματα της εσωτερικής μας λειτουργίας», προσθέτοντας ότι «η επιστολή του συντρόφου Πολάκη, όμως, μας καλεί να τα συζητήσουμε. Μας αναγκάζει, θα έλεγα, να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής».

«Παρά το γεγονός ότι η αυτοκριτική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας της Αριστεράς, δεν τη βλέπουμε συχνά. Και αυτό, όντως, αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης», υπογράμμισε.

πηγή: creta24

o-paylos-polakis-epestrepse-episima-sta-psifodeltia-syriza/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button