Ελλάδα

Πάνω από 200.000 ρούχα «μαϊμού» – Πέντε συλλήψεις και 100.000 ευρώ πρόστιμο

Η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) εντόπισε ένα εργοστάσιο ραπτικής στην Σαλαμίνα και αποθήκη στου Ρέντη με 200.614 προϊόντα μαϊμού.

Τα 200.614 προιοντα μαϊμού καταστράφηκαν όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΙΜΕ ενώ έγιναν 5 συλλήψεις και επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στελέχη της ΔΙΜΕΑ σε συνεργασία με το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της ΕΛΑΣ, διενήργησαν από κοινού έλεγχο στην περιοχή της Σαλαμίνας και του Ρέντη, έπειτα από πληροφορίες ότι στα συγκεκριμένα σημεία κατασκευάζονταν και αποθηκεύονταν προϊόντα «μαϊμού», τα οποία προωθούνταν με μεγάλα φορτηγά στο σύνολο της επικράτειας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Σαλαμίνας εντοπίστηκε εργαστήριο ραπτικής και στην περιοχή του Ρέντη, αποθήκη, με 200.614 τεμάχια μαϊμού προϊόντων. Μεταξύ των προϊόντων αυτών βρέθηκαν και στάμπες με λογότυπα από γνωστές μάρκες, καθώς και μηχανήματα-πρέσες τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την παράνομη σήμανση αυτών.

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης και οι 4 αλλοδαποί που εργάζονταν σε αυτή συνελήφθησαν.

https://creta24.gr/pano-200-000-roycha-maimoy-pente-syllipseis-100-000-eyro-prostimo/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button