Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο για δύο απόπειρες βιασμού

Στο Εφετείο της Αθήνας προκειμένου να παρασθεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των δύο απόπειρων βιασμών σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, βρίσκεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δίπλα του βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται και οι δύο γυναίκες, οι οποίες με βάση την πρωτόδικη απόφαση, είχαν υποστεί απόπειρα βιασμού από τον ηθοποιό.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.

Η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και με αυτή είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών στον ηθοποίο για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο για δύο απόπειρες βιασμού

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button