Ελλάδα

Πανικός στην εθνική οδό – 91χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στον δρόμο και προκάλεσε τροχαίο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας, όταν μια ηλικιωμένη 91 ετών μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αιγίου και προκάλεσε τροχαίο. Μάλιστα, η 91χρονη μετά το τροχαίο πήγε να φύγει γρήγορα από το σημείο, όπως αναφέρει το tempo24.news.

H ηλικιωμένη οδηγός προσπάθησε το πρωί της Δευτέρας να ταξιδέψει από το Αίγιο προς Αθήνα. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αιγίου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστησε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο η γιαγιά έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της εθνικής δού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα.

πηγή: creta24

panikos-stin-ethniki-odo-91chroni-odigos-mpike-anapoda-ston-dromo-prokalese-trochaio/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button